Doel van de vereniging

Als je echt van motorrijden houdt…

Ben je toe aan het rijden van mooie routes, alleen of in kleine groepjes, waarbij motorrijden voorop staat, maar waar je ook gezellig met elkaar gaat lunchen of dineren tijdens één van de vele motortochten die MC’93 uitzet, dan is Motorclub MC’93 in Nijverdal misschien wel wat voor jou!

MC’93 zet jaarlijks 7 toertochten uit op zondagochtend (Starten tussen 9:30 en 10:30 uur) en 2 toertochten op woensdagavond (Starten tussen 19:00 ben 19:30 uur). Deze tochten starten altijd vanuit Café-restaurant de Budde, Grotestraat 167 te Nijverdal. Een enthousiast team zet de motortochten op je navigatie en je krijgt een consumptiemunt voor de Budde tegen een vergoeding van € 4,- per persoon (Dit geldt voor leden, niet-leden betalen € 6,50). Tevens is er mogelijkheid de route van te voren aan te vragen door een mailtje te sturen naar toercommissie@mc93.nl.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om jaarlijks mee te gaan met het “Superweekend”. Tijdens het superweekend gaan we 4 dagen (Donderdag t/m Zondag) met de motor op pad. Meestal wordt er gekozen voor een gebied in Duitsland, denk hierbij aan de gebieden zoals de Eiffel, Sauerland en Vogelberg. Een hotel op basis van halfpension (En meestal drank all-in) wordt geregeld door de organisatie en zij zorgen ook voor het uitzetten van toertochten in de omgeving. Het enige wat je hoeft te doen is je koffer en navigatie te pakken en rijden maar.

MC’93 houdt elk jaar een feestavond waarmee wij het motorseizoen afsluiten. Leden en hun partners zijn dan uitgenodigd voor een gezellige avond samenzijn. Een hapje en een drankje wordt je aangeboden voor een kleine vergoeding per persoon.

Het lidmaatschap voor MC’93 is €30,- per jaar en als er een persoon lid wordt die op hetzelfde adres woont is er mogelijkheid voor een duo-lidmaatschap en betaal je €50,- per jaar.

Ben je enthousiast geworden? Kom dan gerust eens langs op een zondagochtend of woensdagavond. Je mag namelijk als niet-lid ook meerijden aan onze tochten. Tegen een vergoeding van €6,50 per persoon wordt de route ingeladen en ontvang je een consumptiemunt voor de Budde